Jeg bekrefter at jeg har lest og godtar følgende sikkerhetsregler ved håndtering av skytevåpen, ammunisjon eller skytevåpentilbehør:

1. Hold ALLTID pistolen rettet i sikker retning. Dette er hovedregelen for våpensikkerhet. En sikker retning betyr at pistolen er rettet slik at selv om den skulle gå av, ville den ikke forårsake skade eller skade. Nøkkelen til denne regelen er å kontrollere hvor snuten eller forenden av løpet peker til enhver tid. Sunn fornuft tilsier den sikreste retningen, avhengig av ulike omstendigheter.

2. Hold ALLTID fingeren fra avtrekkeren til du er klar til å skyte. Når du holder en pistol, hviler du fingeren på avtrekkervernet eller langs siden av pistolen. Ikke berør avtrekkeren før du faktisk er klar til å skyte.

3. Hold ALLTID pistolen ubelastet til den skal brukes. Hver gang du tar opp en pistol, aktiver sikkerhetsanordningen umiddelbart hvis mulig, og hvis pistolen har et magasin, fjern den før du åpner handlingen og ser inn i kammeret/rommene som skal være fri for ammunisjon. Hvis du ikke vet hvordan du skal åpne handlingen eller inspisere kammeret(e), la pistolen være i fred og få hjelp fra noen som gjør det.

Følg også alltid disse NRA-reglene når du bruker eller oppbevarer en pistol:
1. Kjenn målet ditt og hva som er utenfor. Vær helt sikker på at du har identifisert målet ditt utover enhver tvil. Like viktig er det å være oppmerksom på området utenfor målet ditt. Dette betyr å observere ditt potensielle brannområde før du skyter. Skyt aldri i en retning der det er mennesker eller noe annet potensial for uhell. Tenk først. Skyt andre.

2. Vet hvordan du bruker pistolen på en sikker måte. Før du håndterer en pistol, lær deg hvordan den fungerer. Kjenn de grunnleggende delene, hvordan du trygt åpner og lukker handlingen og fjerner all ammunisjon fra pistolen eller magasinet. Husk at en pistols mekaniske sikkerhetsanordning er aldri idiotsikker. Ingenting kan noensinne erstatte sikker våpenhåndtering.

3. Sørg for at pistolen er trygg å bruke. Akkurat som andre verktøy, trenger våpen regelmessig vedlikehold for å forbli operative. Regelmessig rengjøring og riktig oppbevaring er en del av våpenets generelle vedlikehold. Hvis det er spørsmål angående et våpens funksjonsevne, bør en kyndig våpenmaker se på det.

4. Bruk kun riktig ammunisjon til våpenet ditt. Bare BB-er, pellets, patroner eller granater designet for en bestemt pistol kan avfyres trygt i den pistolen. De fleste våpen har ammunisjonstypen stemplet på løpet. Ammunisjon kan identifiseres ved informasjon trykt på esken og noen ganger stemplet på patronen. Ikke skyt pistolen med mindre du vet at du har riktig ammunisjon.

5. Bruk øye- og hørselsvern etter behov. Våpen er høye og støyen kan forårsake hørselsskader. De kan også avgi rusk og varm gass som kan forårsake øyeskade. Av disse grunner bør skytebriller og hørselsvern brukes av skyttere og tilskuere.

6. Bruk aldri alkohol eller reseptfrie, reseptbelagte eller andre rusmidler før eller mens du skyter. Alkohol, så vel som andre stoffer som kan svekke normale mentale eller fysiske kroppsfunksjoner, må ikke brukes før eller mens du håndterer eller skyter våpen.

7. Oppbevar våpen slik at de ikke er tilgjengelige for uvedkommende. Mange faktorer må tas i betraktning når du bestemmer hvor og hvordan du skal lagre våpen. En persons spesielle situasjon vil være en stor del av vurderingen. Dusinvis av våpenlagringsenheter, samt låseenheter som festes direkte til pistolen, er tilgjengelige. Imidlertid kan mekaniske låseanordninger, som de mekaniske sikringene innebygd i våpen, svikte og bør ikke brukes som en erstatning for sikker våpenhåndtering og overholdelse av alle våpensikkerhetsregler.

8. Vær oppmerksom på at visse typer våpen og mange skyteaktiviteter krever ytterligere sikkerhetstiltak.

9. Rengjøring Regelmessig rengjøring er viktig for at våpenet ditt skal fungere riktig og sikkert. Å ta ordentlig vare på den vil også opprettholde verdien og forlenge levetiden. Pistolen din bør rengjøres hver gang den brukes.

En pistol tatt ut av langtidslagring bør også rengjøres før skyting. Akkumulert fuktighet og smuss, eller størknet fett og olje, kan forhindre at pistolen fungerer som den skal.
Før du rengjør våpenet ditt, sørg for at det er ubelastet. Pistolens handling skal være åpen under rengjøringsprosessen. Pass også på at det ikke er ammunisjon i rengjøringsområdet. er forpliktet til å beskytte informasjonen du gir oss. For å forhindre uautorisert tilgang eller avsløring, for å opprettholde datanøyaktighet og for å sikre riktig bruk av informasjonen, har globalfirearmssuppliers.com på plass passende sikkerhetsprosedyrer for å beskytte informasjonen vi samler inn.

Vi bruker Secure Sockets Layer (SSL)-kryptering når vi samler inn eller overfører sensitive data som kredittkortinformasjon. SSL-kryptering er designet for å gjøre informasjonen uleselig for andre enn oss. Dette sikkerhetstiltaket fungerer når du ser enten symbolet på en ubrutt nøkkel eller lukket lås (avhengig av nettleseren din) nederst i nettleservinduet.

Kredittkortnumre brukes kun til å behandle betaling og holdes sikkert og konfidensielt.

Hvis det er oppdateringer av vilkårene i globalfirearmssuppliers.com online personvernerklæring, vil vi legge ut disse endringene og oppdatere revisjonsdatoen i dette dokumentet, slik at du alltid vil vite hvilken informasjon vi samler inn på nettet, hvordan vi bruker den og hvilke valg du har. ha.

Vi verdsetter dine meninger. Hvis du har kommentarer eller spørsmål om vår personvernerklæring, vennligst kontakt oss på contact@globalfirearmssuppliers.com
Returer og kanselleringer

Skulle behovet oppstå; vi vil gjøre vårt beste for å kansellere en bestilling uten kostnad forutsatt at den kanselleres innen kl. 17.00 på bestillingsdagen. Vi jobber raskt for å fylle bestillinger, så kontakt oss umiddelbart hvis du trenger å kansellere en bestilling. Hvis en forespørsel om kansellering av ordre oppstår etter kl. 17.00 på datoen bestillingen ble plassert, er det avtalt at kunden skal betale påløper et kanselleringsgebyr på 15 %. Dette er for å bidra til å kompensere for kostnader som påløper av globalfirearmssuppliers.com

Retur av tilbehør aksepteres for varer som er defekte med mindre det har blitt modifisert eller installert i en build (disse varene vil være underlagt produsentens garanti). globalfirearmssuppliers.com vil gi refusjon eller bytte for alt annet tilbehør som er funnet defekt forutsatt at kunden varsler oss om defekten innen 5 dager etter at varen ble levert. globalfirearmssuppliers.com vil også sørge for at de defekte varene blir hentet og returnert til oss av den opprinnelige avsenderen. Vennligst ikke returner pakker før du har mottatt en returautorisasjon. Vennligst bruk Live Chat- eller “Kontakt oss”-skjemaet for å motta en returautorisasjon.

Alle ikke-defekte returer er underlagt et gebyr på 15 % påfyllingsgebyr med minimum 15 USD. Vær oppmerksom på at varer som returneres uten emballasje eller ødelagt emballasje vil bli underlagt et gebyr på opptil 50 %. Kunden er også ansvarlig for returfraktkostnader. globalfirearmssuppliers.com vil ikke gi returetiketter. Alle returer må mottas innen 30 dager fra kjøpsdatoen, ellers vil de bli avvist. Vennligst ikke returner en bestilling før du har mottatt en returautorisasjon. Returer som ikke mottar forhåndsgodkjenning vil bli avvist. Ammunisjon kan ikke returneres på grunn av sikkerhetsmessige årsaker (ingen unntak). T-skjorter og andre klær kan ikke returneres. Vennligst bruk Live Chat- eller “Kontakt oss”-skjemaet for å motta en returautorisasjon.