Ik verklaar dat ik de volgende veiligheidsregels heb gelezen en ermee akkoord ga bij het hanteren van een vuurwapen, munitie of vuurwapenaccessoire:

1. Houd het pistool ALTIJD in een veilige richting gericht. Dit is de primaire regel van wapenveiligheid. Een veilige richting betekent dat het pistool zo is gericht dat zelfs als het zou afgaan, het geen letsel of schade zou veroorzaken. De sleutel tot deze regel is om te allen tijde te controleren waar de snuit of het voorste uiteinde van de loop is gericht. Gezond verstand dicteert de veiligste richting, afhankelijk van verschillende omstandigheden.

2. Houd uw vinger ALTIJD van de trekker totdat u klaar bent om te schieten. Als u een pistool vasthoudt, laat u uw vinger op de trekkerbeugel of langs de zijkant van het pistool rusten. Raak de trekker niet aan totdat u daadwerkelijk klaar bent om te vuren.

3. Houd het pistool ALTIJD ongeladen tot het klaar is voor gebruik. Wanneer u een pistool oppakt, schakel dan indien mogelijk onmiddellijk het veiligheidsapparaat in en, als het pistool een magazijn heeft, verwijder het dan voordat u de actie opent en in de kamer(s) kijkt die vrij moeten zijn van munitie. Als je niet weet hoe je de actie moet openen of de kamer(s) moet inspecteren, laat het wapen dan met rust en vraag iemand die dat wel doet.

Volg ook altijd deze NRA-regels wanneer u een pistool gebruikt of opbergt:
1. Ken uw doel en wat er verder is. Wees er absoluut zeker van dat je je doelwit zonder enige twijfel hebt geïdentificeerd. Even belangrijk is dat u zich bewust bent van het gebied buiten uw doel. Dit betekent dat u uw potentiële vuurgebied moet observeren voordat u schiet. Schiet nooit in een richting waarin zich mensen of enig ander gevaar voor ongeluk bevindt. Denk eerst. Schiet als tweede.

2. Weet hoe u het pistool veilig kunt gebruiken. Leer hoe het werkt voordat u met een pistool omgaat. Ken de basisonderdelen, hoe u de actie veilig kunt openen en sluiten en alle munitie uit het pistool of magazijn kunt verwijderen. Onthoud dat de mechanische beveiliging van een wapen nooit onfeilbaar is. Niets kan ooit een veilige hantering van wapens vervangen.

3. Zorg ervoor dat het pistool veilig te bedienen is. Net als andere gereedschappen hebben pistolen regelmatig onderhoud nodig om bruikbaar te blijven. Regelmatige reiniging en goede opslag maken deel uit van het algemene onderhoud van het pistool. Als er enige twijfel bestaat over het vermogen van een wapen om te functioneren, zou een ervaren wapensmid ernaar moeten kijken.

4. Gebruik alleen de juiste munitie voor je wapen. Alleen BB’s, pellets, patronen of granaten die zijn ontworpen voor een bepaald kanon kunnen veilig in dat kanon worden afgevuurd. De meeste kanonnen hebben het type munitie op de loop gestempeld. Munitie kan worden geïdentificeerd aan de hand van informatie die op de doos is gedrukt en soms op de cartridge is gestempeld. Schiet niet met het pistool tenzij je weet dat je de juiste munitie hebt.

5. Draag waar nodig oog- en gehoorbescherming. Wapens zijn luid en het geluid kan gehoorbeschadiging veroorzaken. Ze kunnen ook vuil en heet gas uitstoten dat oogletsel kan veroorzaken. Om deze redenen moeten schietbrillen en gehoorbeschermers worden gedragen door schutters en toeschouwers.

6. Gebruik voor of tijdens het fotograferen nooit alcohol of vrij verkrijgbare medicijnen of andere medicijnen. Alcohol, evenals elke andere substantie die de normale mentale of fysieke lichaamsfuncties kan aantasten, mag niet worden gebruikt voor of tijdens het hanteren van of schieten met wapens.

7. Bewaar wapens zo dat ze niet toegankelijk zijn voor onbevoegden. Bij de beslissing waar en hoe wapens op te slaan, moet met veel factoren rekening worden gehouden. De specifieke situatie van een persoon zal een belangrijk onderdeel zijn van de overweging. Er zijn tientallen wapenopslagapparaten beschikbaar, evenals vergrendelingen die rechtstreeks aan het wapen kunnen worden bevestigd. Mechanische vergrendelingen, zoals de mechanische beveiligingen die in pistolen zijn ingebouwd, kunnen echter falen en mogen niet worden gebruikt als vervanging voor het veilig hanteren van wapens en het naleven van alle veiligheidsregels voor wapens.

8. Houd er rekening mee dat bepaalde soorten wapens en veel schietactiviteiten aanvullende veiligheidsmaatregelen vereisen.

9. Reiniging Regelmatige reiniging is belangrijk om uw pistool correct en veilig te laten werken. Als u er goed voor zorgt, behoudt u ook zijn waarde en verlengt u de levensduur. Uw pistool moet elke keer dat het wordt gebruikt worden schoongemaakt.

Een pistool dat uit een langdurige opslag is gehaald, moet ook worden schoongemaakt voordat er wordt geschoten. Opgehoopt vocht en vuil, of gestold vet en olie, kunnen ervoor zorgen dat het pistool niet goed werkt.
Voordat u uw wapen schoonmaakt, moet u er absoluut zeker van zijn dat het is uitgeladen. De actie van het pistool moet open zijn tijdens het reinigingsproces. Zorg er ook voor dat er geen munitie aanwezig is in de schoonmaakruimte. is toegewijd aan het beschermen van de informatie die u ons verstrekt. Om ongeoorloofde toegang of openbaarmaking te voorkomen, de nauwkeurigheid van de gegevens te behouden en het juiste gebruik van de informatie te garanderen, heeft globalfirearmssuppliers.com passende beveiligingsprocedures ingevoerd om de informatie die we verzamelen te beschermen.

We gebruiken SSL-codering (Secure Sockets Layer) bij het verzamelen of overdragen van gevoelige gegevens, zoals creditcardgegevens. SSL-codering is ontworpen om de informatie voor iedereen behalve ons onleesbaar te maken. Deze beveiligingsmaatregel werkt wanneer u ofwel het symbool van een ongebroken sleutel of een gesloten slot (afhankelijk van uw browser) onderaan uw browservenster ziet.

Creditcardnummers worden alleen gebruikt voor het verwerken van betalingen en worden veilig en vertrouwelijk bewaard.

Als er updates zijn voor de voorwaarden van de online privacyverklaring globalfirearmssuppliers.com, zullen we die wijzigingen publiceren en de herzieningsdatum in dit document bijwerken, zodat u altijd weet welke informatie we online verzamelen, hoe we deze gebruiken en welke keuzes u maakt. hebben.

We stellen uw mening op prijs. Als u opmerkingen of vragen heeft over ons privacybeleid, neem dan contact met ons op via contact@globalfirearmssuppliers.com
Retourneren en annuleren

Mocht de behoefte zich voordoen; we zullen ons best doen om een bestelling kosteloos te annuleren, op voorwaarde dat deze voor 17.00 uur op de dag van bestelling wordt geannuleerd. We werken snel om bestellingen uit te voeren, dus neem onmiddellijk contact met ons op als je een bestelling wilt annuleren. Als een verzoek tot annulering van een bestelling plaatsvindt na 17.00 uur op de datum waarop de bestelling is geplaatst, wordt overeengekomen dat de klant annuleringskosten van 15% zal betalen. Dit is om de kosten van globalfirearmssuppliers.com te compenseren

Retourzendingen van accessoires worden geaccepteerd voor goederen die defect zijn, tenzij deze zijn aangepast of geïnstalleerd in een build (deze artikelen zijn onderhevig aan fabrieksgarantie). globalfirearmssuppliers.com zal alle andere defecte accessoires terugbetalen of omruilen, op voorwaarde dat de klant ons binnen 5 dagen na levering van het item op de hoogte stelt van het defect. globalfirearmssuppliers.com zorgt er ook voor dat de defecte items worden opgehaald en teruggestuurd naar ons door de oorspronkelijke verzender. Retourneer pakketten niet voordat u een retourautorisatie heeft ontvangen. Gebruik de Live Chat of het “Contact”-formulier om een retourautorisatie te ontvangen.

Alle niet-defecte retourzendingen zijn onderhevig aan 15% herbevoorradingskosten met een minimum van $15. Houd er rekening mee dat voor artikelen die zonder verpakking of vernietigde verpakking worden geretourneerd, tot 50% herbevoorradingskosten in rekening worden gebracht. De klant is ook verantwoordelijk voor de verzendkosten voor retourzendingen. globalfirearmssuppliers.com zal geen retourlabels verstrekken. Alle retourzendingen moeten binnen 30 dagen na de aankoopdatum zijn ontvangen, anders worden ze geweigerd. Retourneer een bestelling niet voordat u een retourautorisatie heeft ontvangen. Retourzendingen zonder voorafgaande toestemming worden geweigerd. Munitie kan om veiligheidsredenen niet worden geretourneerd (geen uitzonderingen). T-shirts en andere kleding kunnen niet worden geretourneerd. Gebruik de Live Chat of het “Contact”-formulier om een retourautorisatie te ontvangen.